Incorporem sis noves pràctiques a la iNNOtECA

Hem  incorporat 6 noves pràctiques a la iNNOtECA, espai on podeu consultar les pràctiques implementades per l’administració de la Generalitat que han estat avaluades i valorades com a portadores d’elements innovadors en el marc de la nostra organització.

Les noves pràctiques estan vinculades, entre d’altres, a temes de transport, canvi climàtic o contaminació atmosfèrica. Per a cada pràctica hi trobareu una breu fitxa descriptiva del contingut central, els elements d’innovació, l’equip promotor i la categorització del tipus d’innovació.

La iNNOtECA, amb la voluntat de reconèixer l’esperit innovador del personal de l’administració de la Generalitat i de facilitar l’intercanvi de coneixement,  incorpora ja 116 pràctiques distribuïdes en cinc categories diferents (de productes en forma de béns, de productes en forma de serveis, d’organització i de procés, de difusió/comunicació i d’estratègia), i validades per professionals de la Secretaria d’Universitats i Recerca, en base a uns criteris metodològics que es poden consultar aquí.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s