Creant organitzacions transformadores, un camí de la mà de FFH

El 54% de les empreses no comunica correctament al seu equip les prioritats estratègiques a mig i a llarg termini. Així ho assegura l’informe Total Value Index 2017, elaborat per SOLO Consultors en col·laboració amb la Fundació Factor Humà. Aquesta dada va servir com a idea motor a l’hora de proposar discurs a l’Espai Factor Humà 2017, celebrada el dimecres 25 d’octubre amb el títol Creant organitzacions transformadores.

L’esdeveniment, que va tenir lloc al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, va congregar professionals del món dels Recursos Humans d’empreses i organitzacions referents del nostre entorn per a conèixer les reflexions d’experts d’alt nivell sobre com crear companyies transformadores, creatives i innovadores, que tinguin valors amb ànima, apostin per la comunicació, ofereixin als seus empleats entorns saludables i que siguin autònomes i sostenibles.

Us animem a visionar la jornada, de la que destaquem la píndola exprés sobre Design Thinking que sota el títol de Més enllà de les paraules (min 41) va pronunciar Franc Ponti, professor d’innovació a EADA Business School.

La visió des de la pràctica aportada per Maria Rodríguez, directora de Comunicació interna, Desenvolupament i atenció al Personal de l’Ajuntament de Barcelona, i de María Mateu, responsable de RSC i Comunicació Interna de l’Hospital Clínic, va facilitar conèixer estratègies i solucions tant inspiradores com efectives.

Especialment productiva i enriquidora va ser la participació de l’antropòleg social, humanista i poeta Ángel Arenas, que va conduir l’activitat lúdica Treu el poeta que portes dins. Amb l’activitat va propiciar una reconnexió amb el jo interior dels assistent fent aflorar el talent creatiu que totes les persones portem dintre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s