Presentació de l’edició en català del Manual de Frascati a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya

El proper divendres 23 de juny d’11:30  a 14:30h tindrà lloc a la sala d’actes de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya la presentació de l’edició en català del Manual de Frascati.

El Manual de Frascati, que edita l’OCDE, constitueix un document tècnic de referència internacional. Conté els criteris fonamentals per a la mesura de les activitats de recerca i desenvolupament (R+D), que és la base de les estadístiques i els indicadors comparables internacionalment. També és una eina útil en política científica, que permet orientar l’estratègia de competitivitat cap on la dirigeixen els principals generadors de coneixement del món.

L’objectiu de la sessió, coorganitzada per la Direcció General de Recerca i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya,  és proveir els assistents dels coneixements tècnics necessaris per a l’aplicació dels criteris del nou Manual a la mesura de les activitats d’R+D, que duen a terme els gestors, els finançadors i els executors d’aquest tipus d’activitats.

Els destinataris de l’acció són, principalment, el personal que gestiona dades d’R+D de les universitats i dels centres de recerca (interlocutors UNEIX), dels departaments de la Generalitat de Catalunya (xarxa d’interlocutors d’R+D+I), d’agències o entitats del sector públic que gestionen aquest tipus d’activitats, i d’instituts d’estadística en què es treballa amb aquest tipus d’informació. Tanmateix, és d’enorme interès per totes aquelles persones que col·laboren en la gestió de les polítiques transversals de foment de la innovació en el funcionament de l’administració.

La jornada, conduïda per Alba Puigdomenech, compta entre d’altres amb la  conferència Novetats de la darrera edició del Manual de Frascati que efectuarà Fred Gault, professor a la Maastricht de la Universitat de les Nacions Unides, i coeditor en cap de la darrera edició del manual.

Les inscripcions es poden fer per ATRI (codi 760001/2017-1) o, per a aquells que no hi tinguin accés,  mitjançant aquest formulari

One thought on “Presentació de l’edició en català del Manual de Frascati a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya

  1. Una jornada molt interessant. Imprescindible tant per als ens gestors com per als ens finançadors o executors d’R+D, i per als que innoven o volen innovar partint de l’R+D.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s