SICON i THEMIS en obert a la sessió de transferència del passat 24 d’abril

El secretari general del DTSF en la inauguració de la jornada, juntament amb l’equip de l’Assessoria Jurídica.

El passat dilluns 24 d’abril va tenir lloc la sessió de transferència sobre SICON i THEMIS, aplicacions departamentals dissenyades i desenvolupades per l’equip de l’Assessoria Jurídica de l’antic Departament de Benestar Social i Família, actualment Departament de Treball, Benestar Social i Famílies (DTSF). La sessió impulsada per InnoGent i organitzada en col·laboració amb el departament amfitrió, va ser una bona ocasió per conèixer de prop ambdues aplicacions, que  són solucions departamentals per a la gestió de convenis i per a l’elaboració de disposicions normatives.

Va obrir l’acte i va donar la benvinguda als assistents el secretari general del DTSF, senyor  Josep Ginesta Vicente, el qual va posar de relleu i va valorar l’esforç i compromís amb el servei demostrat pel col·lectiu de professionals de l’Assessoria Jurídica.  Va celebrar que de resultes de l’automatització de tasques que va seguir al procés de racionalització dels processos administratius base de les eines,  el capital humà de les unitats implicades s’ha pogut centrar en feines de major valor i calat.

Durant dues hores, professionals de les àrees d’assessoria jurídica i d’organització de  diferents departaments  i organismes de la Generalitat de Catalunya van tenir ocasió de conèixer en primera persona les circumstàncies i reptes a què van donar resposta ambdues eines en el moment del seu disseny i desenvolupament. Així mateix, varen visualitzar de manera pràctica el funcionament de les aplicacions.

El nostre agraïment al Departament de Treball, Benestar Social i Famílies per haver compartit amb professionals d’altres departaments els seus sistemes interns de treball i haver obert la porta a qui necessiti iniciar a avançar en projectes com els que ells van desenvolupar.

One thought on “SICON i THEMIS en obert a la sessió de transferència del passat 24 d’abril

  1. Fomentar la innovació a les Administracions Públiques ha de tenir sempre de base les persones, la seva motivació és essencial. S’hauria d’innovar també en la gestió de persones!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s