El dijous recomanem: I Jornades Dones i Ciència al CaixaForum de Tarragona

Els dies 10 i 11 de febrer tindran lloc al CaixaForum de Tarragona les I Jornades Dones i Ciència, organitzades per l’Institut Català d’Investigació Química, commemorant el Dia Internacional de la Dona a la Ciència.

dones-i-cienciaEl primer dia de les jornades, entre les 10:00 i les 13:30h es succeiran un seguit de conferències impartides per dones de ciència, amb les es posarà en valor el treball de les dones científiques, tan de les que avui estan assumint fites com les que ho varen fer en el passat, com és el cas de Marie Curie. Les conferències són gratuïtes, si bé cal reserva prèvia.

Aquestes jornades formen part de la programació efectuada per entitats i institucions d’arreu del planeta per a commemorar el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència, entre els dies 6 i 19 de febrer.

A Catalunya s’han organitzat activitats diverses arreu del territori, que podeu consultar aquí.

I per completar el programa, us proposem el visionat de Figures ocultes, estrenada als cines aquest més de gener, la qual ens permet apropar-nos a la històries de tres dones científiques afroamericanes que van treballar a la NASA a començaments dels anys seixanta, en el projectes de posar en òrbita l’astronauta John Glenn; pel·lícula que entra de ple en la competició dels premis Oscar d’enguany.

2 thoughts on “El dijous recomanem: I Jornades Dones i Ciència al CaixaForum de Tarragona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s