Els dijous recomanem: un passeig fantàstic per l’univers Star Trek a Sitges

sitgesCom cada octubre dels darrers 49 anys, Sitges es converteix en la capital de la fantasia i de les emocions més terrorífiques. Independentment de la programació cinematogràfica, podem gaudir d’activitats paral·leles d’interès indiscutible pels amants del gènere.

Enguany, amb ocasió dels 50 anys de l’estrena de Star Trek, es podran visionar fins el 16 d’octubre dues exposicions al voltant de l’univers d’aquesta gran saga, Univers Star Trek. L’Exposicó 50th, i  Il·lustrant l’última frontera. Ambdues exposicions, al Palau Maricel i Edifici Miramar respectivament, són d’entrada lliure.

A  Univers Star Trek. L’Exposicó 50th es podran veure props, maquetes, vestuaris, autògrafs, marxandatge i cartells, una recopilació de peces úniques pertanyents a col·leccions privades, organitzades i catalogades pel Club Star Trek Espanya i amb la direcció artística visual de Mo Caró Artist.

A Il·lustrant l’última frontera podrem gaudir de l’homenatge a la sèrie que fan dibuixants, il·lustradors, dissenyadors, caricaturistes i especialistes en FX make up.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s