El dijous recomanem: Premi Internacional a la Innovació Cultural

Com podem crear, des de la cultura, eines que ofereixin aportacions imaginatives i eficaces al desafiament global més important al qual s’enfronta la humanitat?

cccb-canvi-climaticAquest és el repte que el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) planteja en el marc del Premi Internacional a la Innovació Cultural,  el qual vol premiar projectes que ofereixin solucions imaginatives i eficaces a un dels problemes globals més importants del segle XXI.

El concurs està obert a projectes culturals innovadors de sensibilització respecte al canvi climàtic. Les propostes han de conscienciar la societat i fomentar el compromís i la responsabilitat ambiental. Està pensat perquè la proposta guanyadora es pugui desenvolupar en el marc de l’exposició «Després de la fi del món» prevista per a l’octubre del 2017.

Es pretén captar projectes que s’emmarquin en la tercera cultura (propostes que explorin vincles entre art, ciència, humanitats i tecnologia), l’educació (formats divulgatius i pedagògics que cerquin la implicació d’educadors, infants, joves i famílies) o la innovació ciutadana (noves eines, plataformes i programes de participació i disseny col·lectiu de propostes de transformació social).

El termini de presentació de projectes és de l’11 d’octubre de 2016 a 31 de gener de 2017. Podeu consultar les bases al web del CCCB.

El premi neix de la convicció que hi ha una gran reserva de creativitat dins i fora de les institucions culturals que cal integrar. El premi té la voluntat de potenciar la creació de xarxes i aliances amb els agents creatius i socials per tal d’incorporar propostes culturals innovadores.

One thought on “El dijous recomanem: Premi Internacional a la Innovació Cultural

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s