Trobada sector públic a la Fundació Factor Humà

ffh sector publicEl dimarts 18 d’abril va tenir lloc la primera jornada de treball del grup estable sobre Sector Públic a la Fundació Factor Humà (FFH). La jornada, eminentment participativa, va tenir lloc a l’Espai Provença, de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Després del parlament de benvinguda pronunciat per Juliana Vilert, directora social corporativa de FGC i vicepresidenta de la Fundació Factor Humà, i de la presentació efectuada per Anna Fornés, directora de la FFH, Manel Muntada va exposar els elements que caracteritzen el procés Cap a una cultura de la Innovació a les Administracions Públiques.

La presentació del director de [cumClavis], expert en gestió del coneixement, desenvolupament i canvi organitzatiu i membre de la Comissió Consultiva de la Fundació, va transformar-se en un diàleg amb els assistents a la trobada, assistents que procedien tant del món universitari, governs locals i Generalitat de Catalunya i el seu sector públic.

ffh sector public 2La innovació conjuntural versus la cultural, les implicacions del pas d’una societat de l’acció i industrial a una del coneixement, les necessitats d’establiment d’ecosistemes en què es possibiliti el diàleg i la confiança són alguns dels elements apareguts en l’exposició i la conversa. Muntada ha posat de relleu que la innovació ha de ser cultural, continuada i global, i no només producte d’equips experts sinó de qualsevol persona.

Seguidament, i amb l’objectiu de reflexionar i analitzar sobre quins reptes planteja al personal directiu el desenvolupament d’una cultura d’innovació, Manel Muntada es va valdre de la metodologia del World Cafe per a conduir la formulació d’idees entorn a les capacitats, eines i actuacions que han de gestionar-se per part d’aquest personal directiu en el camí cap a organitzacions més obertes i innovadores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s