Els equips de GIR Innova Canal Innovació comencen a treballar en el desenvolupament dels seus projectes

GIR INNOVA abril 2016El divendres 15 d’abril ha tingut lloc a la Sala Carles Rahola de l’edifici de Generalitat – Girona la sessió que ha suposat el tret de sortida de la fase de desenvolupament dels projectes resultants del cicle GIR Innova Canal Innovació, que es varen presentar l’octubre passat en la I Jornada d’Innovació a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

En aquesta sessió de treball, els equips varen redirigir momentàniament la mirada cap a allò que havien assolit durant la fase de prototipatge,  identificant-ne els punts forts i els dèbils, per recapitular i analitzar seguidament aquells aspectes en els que s’havia avançat des d’aleshores.

Comencem d’aquesta manera una darrera fase d’acompanyament als equips d’innovació en la implantació dels seus projectes, a través de la realització d’un Mínim Producte Viable.  A la finalització d’aquesta darrera fase, el producte haurà estat ja testat pels usuaris, en una versió que haurà de contenir de manera operativa les funcionalitats previstes.

Anem avançant i aproximant-nos al punt d’incorporar a la iNNOtECA algun o alguns dels productes resultants dels projectes dels equips de GIR Innova Canal Innovació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s