El dijous recomanem: cinema d’animació en femení a Lleida

Entre els dies 25 i 29 de febrer, Lleida es converteix, un any més, en la capital mundial de l’animació amb una programació pensada per celebrar els seus 20 anys i ho fa amb la mirada posada en el nou talent femení.

La 20a Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya (ANIMAC), organitzada per l’Ajuntament de Lleida, comptarà amb quatre jornades farcides de projeccions, conferències, tallers i altres activitats especials que tindran lloc a les seus habituals del festival: La Llotja, el CaixaForum Lleida, el Cafè del Teatre, i l’espai Magical Media, Centre de Producció Audiovisiual, seu de tallers educatius juntament amb l’Escola Municipal d’Art Leandre Cristòfol.

En aquesta edició, la Mostra té com a protagonista la figura de la dona en l’art i la indústria de l’animació. Amb el lema “Futurs Femenins” la Mostra vol celebrar la presència cada cop més important de la dona en el món de l’animació i, alhora, posar de manifest els camps en els quals encara queda recorregut per fer.

La convidada especial d’enguany és Regina Pessoa, una de les autores claus de la nova animació independent. Formada en l’entorn de les Belles Arts i la il·lustració, és autora de la trilogia sobre la infantesa que inclou els premiats films A Noite, Tragic Story with Happy Ending i Kali the Little Vampire creats amb tècniques a cavall entre l’animació i el gravat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s