El dijous recomanem: Paraules pixelades a l’Arts Santa Mónica

Avui suggerim la vista a l’exposició Paraules pixelades. La literatura en l’època digital, que estarà oberta al públic a l’Arts Santa Mónica fins al 10 d’abril d’enguany.

L’exposició vol ser una porta d’accés a una realitat literària encara emergent que neix d’un entorn digital i des de procediments digitals, i que només pot ser ‘consumida’ de manera òptima (és a dir, sense limitar-ne les funcionalitats, els recursos, l’estil i la intencionalitat) en aquest context. El suport digital agermana el so amb la cal·ligrafia, la paraula amb la imatge, el moviment amb el significat, i culmina molts dels somnis que l’aliança de la paraula amb l’espai ha tingut des dels antics cal·ligrames grecs o la pintura ideogràfica àrab fins a les avantguardes més recents.

Una de les activitats programades en el marc de l’exposició és la conferència Poètiques de navegació: possibles lectures de “88 Constellations for Wittgenstein” de David Clark i “Déprise” de Serge Bouchardon, a càrrec de Nohelia Meza, que tindrà lloc aquest dijous 18 de febrer a l’Espai Residència i que versarà sobre dues de les obres que es poden trobar a l’exposició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s