Conferència de Begoña Roman a la I Jornada d’Innovació

En el marc de la I Jornada d’Innovació el passat 27 d’octubre es van presentar a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, els resultats de la prova pilot del Canal Innovació que es va dur a terme a Generalitat Girona, on cadascun dels equips va presentar els prototips de les idees seleccionades en aquest projecte i que us hem anat presentant en successius apunts en aquest blog.

La jornada va finalitzar amb la conferència a càrrec de la Sra. Begoña Roman, doctora en filosofia per la Universitat de Barcelona: La reflexió: consideracions ètiques sobre la innovació a les administracions públiques que va tractar, entre d’altres, de la importància que la innovació té en el funcionament de les administracions i quines són les finalitats que ha de perseguir en el nostre context. Us convidem a visionar la conferència en aquest enllaç.

One thought on “Conferència de Begoña Roman a la I Jornada d’Innovació

  1. Excepcional ponent i molt bona conferència, tot i l’hora en què li va tocar “actuar”. Les meves felicitacions a Begoña Román per les seves explicacions sempre interessants i que ens fan repensar coses que donem per sabudes o fetes i no són tan clares com ens semblen. Gràcies!

    Felicitacions també a totes les persones implicades en el projecte Gir-Innova: fan moltes ganes d’anar a Girona a treballar i compartir idees i experiències. L’enhorabona!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s