Els dijous recomanem: Conferència-Taller Physics4Mobile a l’escola

El proper dimecres 14 d’octubre tindrà lloc la conferència-taller PHYSICS4Mobile a l’Escola Mobile World Centre, a Barcelona. En el marc de la conferència, es presentarà PHYSICS4Mobile, una manera de fer servir el coneixement físic (en un entorn numèric i gràfic) amb dispositius mòbils. Permet mostrar la física d’una manera més intuïtiva amb la tecnologia mòbil.

Fent ús de la tecnologia MMT (Mobile Math Technology), es mostren des d’exemples senzills, com el càlcul de la densitat, fins a problemes més  complicats, com el càlcul de l’entropia de l’aire humit, amb la voluntat d’incrementar l’interès per la física amb tecnologia mòbil.

La tecnologia que es presenta està adreçada tant a educadors i tècnics com a ciutadans en general amb l’objectiu de gaudir dels beneficis de la tecnologia mòbil.

Els ponents seran Joan Josep Suñol i Josep M. Güell, del Departament de Física de la Universitat de Girona, i Manuel Moreno, del Departament de Física i Enginyeria Nuclear de la Universitat Politècnica de Catalunya.

L’acte és gratuït, amb inscripció prèvia a la web del Mobile World Centre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s