Els dijous recomanem: Xerrades Científiques al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona: Ciència per a tothom


Aquest dissabte 3 d’octubre se celebrarà la jornada de portes obertes 2015 del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).

Un dels elements a destacar de la jornada són les conferències de difusió i divulgació per a les que no cal inscripció prèvia, si bé l’aforament és limitat per l’ordre d’arribada. Des de les 11:00 del matí que tindrà lloc la primera conferència “Falses Memòries”, en què  s’exposaren els diferents tipus de memòries existents, com es formen les memòries i el procés d’evocació dels nostres records, fins a la darrera a les 18:00 sobre “Hem de mesurar els compostos tòxics que tenim a la sang?”, es succeiran les xerrades divulgatives sobre aspectes tan diversos com poden ser les cèl·lules mare, la complexitat de la gestió de projectes científics o la paritat de gèneres en el món de la ciència i el sostre de vidre.

Per a altra banda, es podrà participar en experiments i activitats a la plaça orientats a conèixer el microbioma humà.

Les dues exposicions “The tree of life.La complexitat de la vida: des de la cèl·lula a un organisme viu” i “Papallones a un clic”, junt amb un cafè científic sobre les vacunes completen un dia tot un dia ple d’activitats d’interès per a grans i petits. En aquest sentit, els més joves de la família també disposen d’activitats pensades per a ells, a l’espai menut.

El dia compta també amb la possibilitat de fer una visita guiada al PRBB, si bé ara per ara totes les reserves on line estan exhaurides. En aquest sentit, tal i com proposa la pròpia organització, qui hi tingui interès haurà d’anar a la carpa d’inscripcions el mateix dissabte dia 3, quan es disposarà de més places a les que es podrà optar per rigorós ordre d’arribada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s