Coneixem experiències sobre com arribar amb èxit a qui no arribem

El passat divendres 18 de setembre, va tenir lloc a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya la 2a sessió de reptes d’innovació organitzada per InnoGent en col·laboració amb l’EAPC, amb l’objectiu de conèixer pràctiques i reflexionar sobre com arribar a col·lectius i segments de població destinataris o potencialment beneficiaris de polítiques públiques, als que no aconseguim arribar o sobre els que se’ns fa difícil aconseguir els impactes desitjats.

La sessió es va organitzar en torn al diàleg amb Carlos Bosch, director de Mitjans i Relacions Institucionals del departament de Marketing de Danone, i Pilar López, directora del Centre de Normalització Lingüística L’Heura, de Santa Coloma de Gramenet.

La sessió i el diàleg entre ambdós ponents i el públic varen ser moderats per Sylvia Alonso, subdirectora general de Formació i Suport a la Selecció, i membre d’InnoGent. La capacitat de superar el propi marc referencial, i de qüestionar la universalitat d’aquells elements centrals que configuren la nostra normalitat, són passes que permeten detectar vies per arribar a persones i col·lectius als qui no hem arribat, segons l’experiència dels ponents. Properament, podreu visionar el contingut de la jornada en el vídeo que s’allotjarà a la pàgina web de l’EAPC.

La gruix de la jornada va transcórrer a la sala d’actes de l’escola, per passar en la darrera part de la sessió a la sala annexa, on els participants varen compartir entre ells les idees i propostes més rellevants o que els havien estat de més utilitat.

Aquesta sessió és la segona d’un cicle de 4 en les que s’abordaran per mitjà de diàleg entre agents dels sectors públic i privat les problemàtiques i els assajos de solucions als reptes que ha abordat la comunitat GIR-Innova en la prova pilot de Canal Innovació:

Repte 1, Fem-ho fàcil i fem-ho bé. Desburocratització radical de determinades àrees

Repte 2, Hola, per a tu també hi som! Arribar a qui no arribem

Repte 3, Ens adaptem a tu. Personalització de serveis

Repte 4,  Amb valor i talent, prestigiem el treball públic. Transversalitat i polivalència

La voluntat d’establir diàleg amb organitzacions i empreses externes a l’àmbit de la Generalitat de Catalunya s’adopta en la mesura que a InnoGent entenem que els reptes i problemàtiques que afecten a altres corporacions parteixen de similars substrats de problemes i punts de partida.

2 thoughts on “Coneixem experiències sobre com arribar amb èxit a qui no arribem

  1. Molt bon dia i gràcies per l’apunt. Interessant i sobretot pel que fa a la potenciació de la relació entre empresa privada i empresa pública, escoles de negocis o de formació de personal. Molts cops t’adones que no sempre l’empresa pública o administració no pot arribar tota sola en segons quins àmbits per això és per mi tan important la col.laboració de segons quins sectors….. ONG, voluntariat, cooperatives, etc.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s