Els dijous recomanem: la inscripció a Tecnopolítica. La política dirigida pels ciutadans

tecnopoliticaAvui recomanem reservar l’assistència a l’esdeveniment presencial sobre Tecnopolítica. La Política dirigida pels Ciutadans, que tindrà lloc el proper dilluns 21 de setembre de 2015 al Palau Robert, a la ciutat de Barcelona.

Tal i com manifestava l’assessor de comunicació, consultor polític i ponent de la jornada Antoni Gutiérrez Rubí al diari El País, una de les claus de per què la tecnopolítica pot ser un factor de renovació política extraordinària no rau només en la potència tecnològica per fer possible i més fàcil la participació i la deliberació a gran escala, sinó per la capacitat de reconvertir als militants, simpatitzants o votants en activistes.

També participaran en aquesta jornada Ismael Peña, professor de la Facultat de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya, i Ricard Faura, Cal del Servei de Societat del Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta activitat s’inscriu en el marc del 12 x 12, iniciativa conjunta de Tertúlia Digital i idigital de la Generalitat de Catalunya, la qual té marcats els objectius de recaptar i difondre informació sobre l’impacte de les TIC en l’àmbit dels ciutadans, les empreses i les institucions i posar-la a disposició i debat en el sector TIC; i fomentar el Networking.

One thought on “Els dijous recomanem: la inscripció a Tecnopolítica. La política dirigida pels ciutadans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s