Projectes GIR-Innova (I): Pagar millor

Tal i com us anunciàvem, iniciem una sèrie d’apunts per presentar-vos els prototips de les idees seleccionades del projecte GIR-Innova Canal Innovació.

Pagar millor és un dels projectes que vol donar resposta al repte Fem-ho fàcil i fem-ho bé. Desburocratització radical de determinades àrees.

Les persones que han treballat en aquest projecte han estat: Martí Guillamet, de la Gerència de Serveis Comuns; Montse Fusté i Anna Puig de l’Oficina d’Atenció Ciutadana; i Cati Parra, del Departament de Cultura.

Pagar millor és un projecte orientat a facilitar a la ciutadania uns mitjans de pagament més eficients. Tot i haver molts tràmits en què el pagament ja es pot fer telemàticament, o bé amb cartes de pagament, encara existeixen situacions susceptibles de millora. El pagament de la taxa d’inscripció al Registre de la Propietat Intel·lectual, o pagaments a oficines bancàries concretes, en horaris restringits, en són alguns exemples.

L’objectiu d’aquest projecte és homogeneïtzar el sistema de pagament a la Generalitat en un únic sistema de pagament, ja sigui on line, o bé a la mateixa Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) mitjançant la implantació de caixers.

L’equip del projecte va presentar un prototip d’aquest caixer que proposarien implantar de forma pilot a l’OAC de Generalitat-Girona, per anar estenent, un cop validat, a la resta d’oficines del territori gironí.

La simplificació de tràmits i la satisfacció de la ciutadania envers els serveis prestats, són algunes de les fites que aquest projecte pretén assolir.

Podeu veure la presentació del projecte en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s