Presentats els prototips de les idees seleccionades del projecte GIR-Innova Canal Innovació

El passat dilluns 13 de juliol, l’auditori de l’edifici de la Generalitat a Girona va acollir la sessió de presentació dels prototips de les idees sobre les que han estat treballant els equips d’innovadors i innovadores de la comunitat GIR-Innova Canal Innovació.

Amb aquesta presentació es tanca el pilot de GIR-Innova, el qual ha reportat uns resultats pel que fa a producció d’idees i de prototips més que satisfactoris. Més de 30 persones, entre esponsors i innovadors, han estat treballant en el prototipatge de les idees que finalment s’han reordenat entorn a sis projectes, dels què difondrem més detalls en propers posts. De moment, us deixem el vídeo de la jornada.

L’acte de presentació dels prototips es va cloure amb aquesta foto de família, realitzada amb posterioritat a l’entrega de diplomes als membres de la comunitat d’innovació que han treballat en aquesta fase per part del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, i la directora de Serveis del Departament de la Presidència, Teresa Prohias.

Davant de la qualitat dels resultats, i la dedicació i motivació de les persones que els han fet possibles només podem dir: enhorabona i moltes gràcies!

2 thoughts on “Presentats els prototips de les idees seleccionades del projecte GIR-Innova Canal Innovació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s