1 any d’InnoGent

El dijous 18 de juny va tenir lloc a l’auditori del Palau de la Generalitat la segona sessió plenària d’InnoGent, amb la què es va celebrar el primer any de trajectòria del grup.

Durant la sessió plenària, les persones responsables de cada actuació varen exposar al grup les principals fites assolides i les activitats més significades que s’han dut a terme.

Conclosa la presentació, es va apel·lar a la generositat de tots els amics, amigues i membres del col·lectiu InnoGent en el sentit que donessin el seu cop de mà al grup. Amb aquesta finalitat, se’ls va demanar que valoressin les actuacions dutes a terme en aquests primers 365 dies, i que proposessin opcions de millora i línies d’actuació per al futur d’InnoGent.

Arribar a més gent i a més col·lectius, incorporar la perspectiva de gènere a les actuacions del grup, o la potenciació de nous productes o de noves línies de treball de productes ja existents, com seria la confecció de vídeo-fitxes i l’organització de jornades o sessions de difusió de les pràctiques que s’allotgen a la iNNOtECA….són alguns dels exemples de propostes que han formulat membres del grup de cara a orientar l’actuació i estratègia pel futur.

En aquest punt del camí, ens interessa molt conèixer la teva valoració, les teves propostes i  els teus suggeriments. No ho dubtis, la porta és oberta: innogent.governacio@gencat.cat

Hem fet un any. Junts per la innovació n’hem de fer molts més.

3 thoughts on “1 any d’InnoGent

 1. L’enhorabona per aquest any de vida plena d’activitat !!!
  No vaig poder participar d’aquesta sessió plenària perquè en aquell horari precisament estava de sessió de treball amb el nostre Equip de Gestió de Coneixement que com sabeu està treballant des de fa anys per l’aflorament del talent i l’aprenentatge informal en l’Agència de Salut Pública de Catalunya.
  http://salutpublica.gencat.cat/ca/publicacions_formacio_i_recerca/comunitats_de_practica/

  M'agrada

 2. Crec que s’ha donat una empenta important als temes d’innovació, que s’ha aconseguit poder treure a la llum molts projectes que no eren coneguts per la majoria del personal de les administracions ni dels ciutadans als quals hem d’explicar com fem les coses i els bons resultats i qualitat que tenen els projectes que despleguem.
  Es necessita entusiasme per mantenir un bon nivell de resposta i lideratge per sumar integrants i continuar Innovant.
  Una felicitació especial pels que han aconseguit celebrar aquest any!!!!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s