Hola, gent innovadora!!!

Presentació Gir-Innova_Canal Innovació a la Generalitat-Girona
Presentació Gir-Innova_Canal Innovació a la Generalitat-Girona

Gent innovadora, en el seu sentit més ampli, ho podem ser totes i cada una de les persones empleades a la Generalitat de Catalunya. Tots tenim el potencial per a ser-ho: com a empleats, som les persones que cada dia contribuïm des del nostre lloc de treball i des de la nostra pròpia responsabilitat a la prestació de serveis a la ciutadania, les que tenim el coneixement més singular i valuós del funcionament de la organització. Les organitzacions, en abstracte, no són res. Només la mirada, pensament i sensibilitat de les persones que les conformen donen vida i intel·ligència a allò que, altrament, seria una estructura inert.

Aquest potencial que tots tenim té, des del dimecres 4 de març, una via específicament dissenyada per a la seva canalització: el GIR-Innova_Canal Innovació, el qual entrarà en funcionament com a experiència pilot, amb voluntat de poder traslladar-se en un futur a tots aquells equips i unitats de l’administració de la Generalitat que els pugui ser útil.

En aquesta fase que s’inicia i que s’allargarà fins al proper mes de juny, comptarem amb l’ajuda de tots els professionals de Generalitat–Girona que vulguin col·laborar en trobar solucions creatives i viables als reptes plantejats per la direcció de la organització, en aquesta primera experiència de comunitat d’innovació oberta:

 • FEM-HO FÀCIL I FEM-HO BÉ!
 • HOLA, PER A TU TAMBÉ HI SOM!
 • ENS ADAPTEM A TU!
 • AMB VALOR I TALENT, PRESTIGIEM EL TREBALL PÚBLIC

El coneixement, la creativitat i la motivació de totes i cada una de les persones de la Generalitat – Girona serà important per a avançar en la resolució d’aquests problemes. Quantes pràctiques futures de la iNNOtECA estan latents ara mateix en l’expertesa dels professionals de casa nostra!

Vols comprovar el teu perfil creatiu, de la mà de Ferran Adrià?

Clica a la imatge, i concedeix-te 2 minuts per a l’autoconeixement del teu perfil més innovador.

GIR-Innova – Canal Innovació, un projecte InnoGent

Aquest nou canal s’ha desenvolupat per InnoGent amb el suport tecnològic d’Induct-Altran. Podeu veure la notícia de la presentació, a TV Girona, en aquest enllaç.

5 thoughts on “Hola, gent innovadora!!!

 1. Bon dia, m’ha encantat aquest post i sobre el talent i la creativitat, que són dues coses que sempre m’han cridat l’atenció i m’apassionen.

  M'agrada

  • Gràcies Pilar!, Esperem que el pilot de Canal Innovació a Generalitat-Girona sigui tot un èxit de participació i es puguin implementar solucions innovadores als reptes plantejats.

   M'agrada

 2. Molt bon dia, dissabte a través del diari l’Econòmic del Punt vaig descobrir un projecte molt innovador del grup Tekman group, té coses genials, sobretot innovació educativa, us deixo l’enllaç del blog del grup per si voleu fer una ullada, no sóc una nena però m’ha atret molt tot el que diu, és una comunitat en xarxa del món educatiu.
  http://www.tekmanbooks.com/blog/

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s