I… SI… fem un gir per la innovació?

El dimarts 10 de febrer va tenir lloc a Girona la primera sessió de treball amb els InnoSIastes i sponsors de reptes en el marc del projecte Canal Innovació, el qual es singularitza a Generalitat-Girona amb la marca GIR-Innova_Canal Innovació


En aquesta primera sessió, cinquanta entusiastes de la innovació varen assistir a la reunió en la que se’ls va explicar el projecte, i se’ls va demanar la vinculació a algun dels quatre reptes adoptats per la organització com a propis, i que properament es desvetllaran al conjunt de la comunitat d’innovació. En aquesta comunitat hi han de ser partícips tots els treballadors i les treballadores de la Generalitat-Girona, i tots i cada un seran les fonts fonamentals de l’èxit de la iniciativa pilot. Als InnoSIastes els hi correspondrà fer de connectors de tot aquest teixit intel·ligent.

Els InnoSIastes (ISI’s) són una figura clau en el projecte. Vinculats a cada un dels reptes, destaquen com a agents motivadors de les persones i dinamitzadors de l’activitat creativa de la comunitat. Amants de les noves perspectives, de les reformulació, del contrast, de no descartar respostes, del debat; no temen la dificultat. No temen el progrés ni les petites revolucions.

Canal Innovació esdevindrà la infraestructura per a la gestió de cicles complets d’innovació, des de la formulació d’idees vinculades a reptes fins a la gestió i implementació dels projectes plantejats en els procés que vagin superant les diferents fases del procés. El pilot del projecte s’iniciarà a Generalitat-Girona el proper dijous 5 de març. La palanca de canvi està preparada. Ara falta activar-la, i ho farem amb el talent que tenim a dins de casa nostra.

6 thoughts on “I… SI… fem un gir per la innovació?

  1. Un plaer haver assistit al taller explicatiu de la innovació a la Generalitat Girona, molt ben definit per l’empresa Induct,felicitats. Les grans àrees en les quals podem distribuir els tallers propers, fer coses que l’administració no ha fet. Avui llegia en un article al Diari de Girona sobre una empresa que crea olors AQUEWUELE, que fa referència al marqueting i a les olors. Se m’acut p.ex. crear una olor especial per la Generalitat, com les botigues que creen un espai ideal perquè la gent entri.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s